TOYS DAYS 2022

13 opendeurdagen onder één dak

Toys Days is terug!

We hebben elkaar een heel jaar niet gezien, dus hebben we voor deze septembereditie extra ons best gedaan om Belgische leveranciers te ondersteunen en tegelijkertijd het Toys Days aanbod nog aantrekkelijker te maken. 

 Daarom kan u van 20 t/m 22 februari, naast alle vertrouwde leveranciers, twee nieuwe Belgische exposanten ontdekken: 

 • NESPART brengt het eigen merk ‘Kidywolf’ origineel, modern en trendy speelgoed, evenals Willup Garden, Les petits fouets en Gymnic mee. Meer info op www.nespart.com & www.kidywolf.com
 • ODISSEY verdeler van Nutcase helmen, Micro Mobility scooters, Rainette en Thousand Helmets. Meer info op www.odissey.be
 • Expositiedata

  Deze editie zal opnieuw doorgaan in Bowling Stones Wemmel. De uitstekende ligging vlak aan de Brusselse ring (onmiddellijk aan de afrit in Jette), een privéparking met 400 gratis parkeerplaatsen en ruime zalen, zijn troeven die het succes van Toys Days versterken.

  Informatie omtrent de corona-crisis

  Wij voorzien de nodige maatregelen ivm het Covid-19 virus, zodat jullie de deelnemende leveranciers in alle veiligheid kunnen bezoeken. Daarnaast verplichten de huidige omstandigheden ons ertoe om enkele belangrijke afspraken te maken met jullie:

  • Kinderen thuislaten

  • Inschrijven verplicht via het online inschrijvingsformulier

  • Hou steeds voldoende afstand

  • Mondmaskers verplicht

  Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

  Toys Days voorziet mondmaskers, handgels en de nodige richtlijnen om de beurs in alle veiligheid te laten verlopen.

  Wees welkom!

  Bereikbaarheid

  Bowling Stones WEMMEL
  Steenweg op Brussel 397
  1780 Wemmel (Brussel)
  BELGIË

  Wenst u op de hoogte gehouden te worden van verdere informatie omtrent Toys Days, stuur dan een e-mail naar toysdays@toysdays.be.